Citeste si zambeste

carte1_mare

Carti personalizate – “Citeste si zambeste” – 45 40 Lei (Oferta limitata)

Cartea personalizata Citeste si Zambeste se adresează copiilor care descoperind scrisul şi cititul vor porni într-o aventură alături de clovnul Bobo. Clovnul îi va ajuta să deseneze, să coloreze, îi va provoca să se joace, le va da şi câteva sfaturi şi nu în ultimul rând le va cere şi răspunsuri la întrebări care privesc buna purtare. Citeşte şi zâmbeşte – cartea educativă a copilului tău.
O carte interactiva in care copilul dvs. invata, ajutat de un personaj foarte simpatic, clovnul Bobo, sa recunoasca numerele, literele si formele geometrice.
Povestirea include: Numele copilului, varsta, mai mult de trei prieteni, numele invatatoarei sau educatoarei, orasul si dedicatia din partea persoanei care face cadoul.
Cartea contine 36 de pagini, din care jumatate full color. Coperta este cartonata, cartea fiind legata printr-un sistem care ii asigura durabilitate.

Pentru a vizualiza cartea in format PDF dati clik pe linkul urmator: Carti personalizate Citeste si zambeste Pdf
Pentru comenzi intre 5-10 carti se acorda reducere de 5%; 11-30 carti se acorda reducere 10%; iar la comenzile de peste 30 carti se acorda reducere 15% la cartile personalizate. Pentru informatii puteti suna la numarul de telefon 0741694287 sau sa trimiteti un mesaj de la pagina Contact
Mai multe detalii gasiti la sfarsitul paginii.

Date necesare pentru carte:

  Nume intreg copil: (apare pe pagina cu dedicatie)

  Varsta copilului:

  Prenume copil (numele care doriti sa apara in carte):

  Data cadoului (apare pe pagina cu dedicatie):

  De la cine e dedicatia:

  Localitate copil:

  Dedicatie:

  Numele scolii:

  Nume prieteni:

  Invatatoare / Invatator:

  Poze pentru carte - 2,00 lei(poza pe foaie foto) sau 1,00 Lei (poza pe foaie normala). Pentru cartile care au mai mult de o poza pretul este de 1,50 lei pt o foaie foto:

  Alegeti tipul de foaie pe care doriti poza, daca nu se alege se va printa poza pe foaie foto.


  Daca va apare mesajul ca fisierele sunt pre mari atunci va rugam sa faceti comanda de carte personalizat fara poze, iar pozele va rugam sa le trimiteti pe adresa de email: popradu2002@yahoo.fr
  Fisiere permise: jpg, png, gif, jpeg  Datele de livrare (va rugam sa completati toate datele pentru a putea expedia coletele fara probleme):

  Numele si prenume:

  Adresa de email:(obligatoriu caci fara adresa de email nu se trimite comanda)

  Adresa completa:
  Strada: Numarul: Bloc: Scara: Etaj: Apartament:

  Oras:

  Judet:

  Sector:

  Cod Postal:

  Telefon:

  Livrare (prin Posta Romana, normal - 7 zile lucratoare, Prioripost 3-4 zile lucratoare, Sameday Courier 3-4 zile lucratoare, DPD 2-3 zile lucratoare sau Fan Curier 2-3 zile lucratoare de la expedierea comenzii): Normal 13 leiNormal domiciliu 21 leiPrioripost 20 leiSameday Courier 22 lei (daca sunteti in aria de acoperire)DPD Curier 20 leiFan Curier 25 lei (daca nu sunt km suplimentari)

  Apasati butonul "Trimiteti Datele" pentru a trimite comanda.

   O carte personalizata are cu aproximatie de la 36 pana la 40 de pagini, depinde de modelul cartii, imaginile cartilor personalizate sunt realizate pe foi lucioase iar coperta este din carton tare. Pozele cu copilul pe care le trimiteti dumneavoastra sunt scoase pe foi foto lucioase sau pe foi normale si se pot pune la inceputul, la sfarsitul sau si la inceputul si la sfarsitul carti personalizate, depinde de preferintele fiecaruia.
   Pretul unei carti personalizate este de 40 Lei, pretul unei poze este de 2 Lei (pe foaie foto) sau 1 Leu (pe foaie normala).
   Pentru cartile personalizate care au mai multe de o poza cu copilul preturile vor fi umatoarele:
   - o carte cu 2 poze cu copilul - 43,00 Lei (poza foaie foto lucioasa)
   - o carte cu 3 poze cu copilul - 44,50 Lei (poza foaie foto lucioasa)
   - o carte cu 4 poze cu copilul - 46,00 Lei (poza foaie foto lucioasa)

   Pretul unei carti personalizate este de 40 Lei iar expedierea se poate face prin:

   • Posta normal la pretul de  13 Lei pentru o carte daca comandati mai multe carti atunci taxele postale se vor calcula pe colet care va fi intre 13 Lei si 25 Lei, depinde de greutatea coletului.
   • Posta Normal Livrare la domiciliu la pretul de 21 lei
   • Posta Prioripost la pretul de 20 lei
   • Sameday Courier la pretul de 22 lei (daca sunteti in aria de acoperire)
   • DPD Curier la pretul de 20 lei
   • Fan Curier la pretul de 25 lei (daca nu sunt km suplimentari)


   Pentru comenzi intre 5-10 carti se acorda reducere de 5%; 11-30 carti se acorda reducere 10%; iar la comenzile de peste 30 carti se acorda reducere 15% la cartile personalizate. Pentru informatii puteti suna la numarul de telefon 0741694287, sa trmiteti mesaj la acelas numar pe whatsapp sau sa trimiteti un mesaj de la pagina Contact

   Puteti trimite mesaj si direct din aceasta pagina pe Facebook Mesenger (butonul din partea stanga jos) sau pe whatsapp (butonul din partea dreapta jos).

   Comments are closed.