Carti personalizate

Pentru comenzi intre 5-10 carti se acorda reducere de 5%; 11-30 carti se acorda reducere 10%; iar la comenzile de peste 30 carti se acorda reducere 15% la cartile personalizate. Pentru informatii puteti suna la numarul de telefon de mai jos sau sa trimiteti un mesaj de la pagina Contact

Pentru mai multe informatii despre cartile personalizate puteti suna sau trimite mesaj pe whatsapp la urmatorul numar de telefon: 0741.694.287, sau ne puteti trimite un mesaj de la pagina de contact.

cadouspec

Carti personalizate – Un cadou special – 50 45 Lei (Oferta limitata)

Pentru a vizualiza cartea in format PDF dati clik pe linkul urmator: Carti personalizate Un cadou Special Pdf

Cartea personalizata Un cadou Special o puteţi dărui unei tinere familii şi chiar şi celor care îşi întregesc familia cu încă un membru.
Aceasta carte face ca momentele unice de la nasterea copilului caruia ii este adresata sa devina o amintire de neuitat de-a lungul anilor ce vor veni.
In carte vor aparea numele copilului, data nasterii, ora la care s-a nascut, numele parintilor, vizitatorii, spitalul unde s-a nascut, numele doctorului (optional) greutatea si lungimea pe care a avut-o la nastere, orasul,etc.

Comanda cartea personalizata Un cadou special

invitatie_la_ferma
Carti personalizate – Invitatie la ferma – 50 45 Lei (Oferta limitata)
===NOU===

Pentru a vizualiza cartea in format PDF dati clik pe linkul urmator: Carti Personalizate Invitatie la Ferma PDF

Invitatie la ferma – o poveste in care copilul descopera o mare parte din animalele domestice. Bineinteles ca el, copilul, este EROUL PRINCIPAL care va descoperi, alaturi de eroina noastra, Gasca Marieta, o lume noua.

Comanda cartea personalizata Invitatie la ferma

1233

Carti personalizate – O poveste de pasti! – 50 45 Lei (Oferta limitata)

Pentru a vizualiza cartea in format PDF dati clik pe linkul urmator: Carti personalizate O poveste de Pasti Pdf

Cartea “O poveste de pasti”începe cu o invitaţie din partea Iepuraşului care cuprinde dorinţa acestuia de a fi ajutat cu pregătirile de Pasti. Invitaţia este adresată copilului căruia îi aparţine cartea iar acesta porneşte într-o aventură pentru a-l ajuta pe Iepuraş să ducă la bun sfârşit pregătirile de Paşti astfel ca bucuria Sărbătorii sa fie deplină.
El va învăţa că este important ca şi el sa ia parte la pregătiri împreună cu familia.

Comanda cartea personalizata O poveste de Pasti

la_circ

Carti personalizate – Aventura la circ – 50 45 Lei (Oferta limitata)

Pentru a vizualiza cartea in format PDF dati clik pe linkul urmator: Carti personalizate Aventura la circ Pdf

Cartea personalizata Aventura la Circ este de fapt o invitaţie specială la circ din partea clovnului Bobo care va transforma o zi posomorâtă a copilului dumneavoastră într-o zi plină de magie şi surprize.
Copilul dvs. este personajul principal intr-o palpitanta aventura sub cupola circului. Clovnul Bobo ii face o mare surpriza, lasandu-l sa conduca parada finala ! Copiii si parintii au fost foarte entuziasmati de noua carte.

Comanda cartea personalizata Aventura la circ

carte1_mare

Carti personalizate – “Citeste si zambeste” – 50 45 Lei (Oferta limitata)

Pentru a vizualiza cartea in format PDF dati clik pe linkul urmator: Carti personalizate Citeste si zambeste Pdf

Cartea personalizata Citeste si Zambeste se adresează copiilor care descoperind scrisul şi cititul vor porni într-o aventură alături de clovnul Bobo. Clovnul îi va ajuta să deseneze, să coloreze, îi va provoca să se joace, le va da şi câteva sfaturi şi nu în ultimul rând le va cere şi răspunsuri la întrebări care privesc buna purtare. Citeşte şi zâmbeşte – cartea educativă a copilului tău.
O carte interactiva in care copilul dvs. invata, ajutat de un personaj foarte simpatic, clovnul Bobo, sa recunoasca numerele, literele si formele geometrice.

Comanda cartea personalizata Citeste si zambeste

lpsc

Carti personalizate – Lumina pentru suflet de copil – 50 45 Lei (Oferta limitata)

O carte personalizata in care copilul devine erou principal si descopera impreuna cu ingerul pazitor Tainele Bisericii, in special Taina Sfantului Maslu.
Copilul caruia i se adreseazã cartea, devine erou principal si descoperã împreunã cu îngerul pãzitor Tainele Bisericii.
Aceasta carte a fost facuta cu Binecuvantarea Preasfintitului Parinte Vincentiu Episcopul Sloboziei si Calarasilor

Comanda cartea personalizata Lumina pentru suflet de copil

scv

Cartea personalizata “Scoala Vesela” – 50 45 Lei (Oferta limitata)

Pentru a vizualiza cartea in format PDF dati clik pe linkul urmator: Carti personalizate Scoala Vesela Pdf

Cartea personalizata Scoala Vesela poate fi oferita copiilor de 5-8 ani dar aceasta carte, are si un text special pentru copii de clasa IV-a pentru sfarsitul anului scolar.
O carte interactiva in care copilul invata “sa invete” cu bucurie si placere. Si alaturi de copil ne vom aminti si noi parintii:

“Îsi vor aminti foarte repede sa râdã, vor zâmbi fericiti si îsi vor da seama cât de importantã este joaca alãturi de copii. Ce e mai frumos pe lumea aceasta decât sã te joci, sã râzi, sã bati din palme si sã te bucuri cu cei dragi!”

Comanda cartea personalizata Scoala vesela

vsfm

Carti personalizate – Vreau sa fiu mare – 50 45 Lei (Oferta limitata)

Pentru a vizualiza cartea in format PDF dati clik pe linkul urmator: Carti personalizate Vreau sa fiu mare Pdf

Cartea personalizata Vreau sa fiu mare este o carte captivantă despre visele copiilor si despre dorinţele lor de a fi mari.
Pe paginile cărţii copilul dumneavostră călătoreşte alături de: savanţi, doctori, arheologi, arhitecţi,… etc. şi învaţă de la ei că pentru a-şi îndeplini visele lor a fost nevoie de multă muncă şi studiu.Cartea este un cadou deosebit pentru sfârşit de an şcolar, 1 Iunie sau chiar zi de naştere.
“Am avut o noapte magicã… îsi aminti (nume copil) cu emotie, privind copertile fermecate ale cãrtii aflate pe noptierã. Cred cã mai astept pânã sã fiu mare. Când esti copil, ai tot timpul din lume sã afli ceea ce îti doresti. În cãlãtoria mea, am întâlnit o multime de oameni si meseriile lor. Toti sunt supereroi. Voi deveni si eu într-o zi, dar tare îmi place sã fiu copil, sã mã joc, sã n-am griji si sã mã mir de orice lucru nou întâlnit. Vreau sã fiu mare, dar, înainte de a fi mare, vreau sã stiu!”

Comanda cartea personalizata Vreau sa fiu mare

1234

Carti personalizate – Pas in doi – 50 45 Lei (Oferta limitata)

Pentru a vizualiza cartea in format PDF (numai pozele carti fara text) dati clik pe linkul urmator: Carti personalizate Pas in doi Pdf

In cartea personalizata Pas in doi povestea este aşezată cu delicateţe între realitate şi ficţiune.
Cartea prezintă celebrarea dragostei şi a vieţii celor care sunt în prag să îşi unească destinele dar şi celor care doresc să rememoreze clipele de neuitat. Mirii sunt personajele principale iar familia, naşii şi prietenii le sunt alături.

Comanda cartea personalizata Pas in doi

codrut

Carti personalizate – Prietenul meu Codrut! – 50 45 Lei (Oferta limitata)

Pentru a vizualiza cartea in format PDF dati clik pe linkul urmator: Carti personalizate Prietenul meu Codrut Pdf

“Paza bună trece primejdia rea!” – este proverbul care stă la baza acestei cărţi. Alături de personajul Codruţ copilul va învăţa ce trebuie să facă pentru a fi mai în siguranţă când se află pe stradă sau la şcoală, atunci când este nesupravegheat de voi ca şi părinţi. Acest program este realizat cu sprijinul Ministerului Educatiei si Cercetarii si are ca scop educatia elevilor in vederea prevenirii sau reducerii situatiilor de risc la care sunt expusi pe strada, acasa sau la scoala atunci cand sunt singuri.

Comanda cartea personalizata Prietenul meu Codrut

cadouspec

Carti personalizate – Un cadou special 8 Martie- 50 45 Lei (Oferta limitata)

Pentru a vizualiza cartea in format PDF dati clik pe linkul urmator: Carti personalizate Un Cadou Special 8 Martie Pdf

Emoţii, bucurii, împliniri şi amintiri la care se adaugă şi multumirile celui care oferă această carte drept cadou mamei sale cu ocazia zilei de 8 Martie.
“Dragi copii, povestile copilãriei încep cu zâne. Zânele sunt fãcute din aer si bunãtate. Poate nu au cosite pânã în brâu si nici ochi precum cerul. Marea lor frumusete vine din nesfârsita lor dragoste. Dacã zânele ar avea chip, ele ar semãna cu MAMA. Având darul de a dezlega, la începuturi, necunoscutele lumii, ea este cãlãuza si rãspunsul întrebãrilor fãrã rãspuns.”

Comanda cartea personalizata Un cadou special 8 Martie

Carti personalizate – Carte personalizata CL – 60 Lei – INDISPONIBILA

Carte personalizata CL – personalizarea se face cu pozele si textele trimise de client. Coperta carti este realizata din foaie foto (nu este cartonata) iar paginile cartii cu textele si imaginile trimise se vor tipari pe foi cartonate. Legarea se face prin capsare.

Carte personalizata CL va avea un numar de maxim 24 pagini. Pentru fiecare pagina in plus ce depaseste numarul de 24 pagini pretul este de 2,50 lei pe pagina. Paginile se calculeaza ca multiplu de 4 (28,32,36, etc. pagini)

Dimensiunea carti A5 (aproximativ jumatate coala A4, cartea inchisa)

Comanda cartea personalizata CL

Carti personalizate – Carte personalizata CL – 80 Lei – INDISPONIBILA

Carte personalizata CL 2F – personalizarea se face cu pozele si textele trimise de client.
Coperta carti este cartonata si lucioasa iar paginile cartii cu textele si imaginile trimise se vor tipari pe foi foto lucioase. Legarea se face prin capsare.

Carte personalizata CL 2F va avea un numar de maxim 28 pagini.Pentru fiecare pagina in plus ce depaseste numarul de 28 pagini pretul este de 2,50 lei pe pagina. Paginile se calculeaza ca multiplu de 4 (32,36,40 etc. pagini)

Dimensiunea carti A5 (aproximativ jumatate coala A4, cartea inchisa)

Comanda cartea personalizata CL 2F

salveaza pe mos craciun

Carti personalizate – Salveaza-l pe Mos Craciun – 50 45 Lei (Oferta limitata)

Pentru a vizualiza cartea in format PDF dati click pe linkul urmator: Carti personalizate Salveaza-l pe Mos Craciun Pdf

Cartea Salveaza-l pe Mos Craciun este o poveste magică despre sosirea Crăciunului.In cartea “Salveaza-l pe Mos Craciun!” copilul al carei erou principal este, are parte de o aventura in urma careia realizeaza ca de fapt importante nu sunt numai darurile pe care le primeste in noaptea de Ajun ci dragostea, familia si prietenii.
La Polul Nord pregătirile sunt în toi când deodată o veste neplăcută aduce multă zarvă în casa lui Mos Craciun. Nemulţumirea Spiriduşului Verde îl răpeşte pe Mos Craciun şi îl duce la Polul Sud. Mos Craciun trebuie salvat! Copilul devine eroul principal care prin credinţa în magia Sărbătorii şi prin curaj se va alătura personajelor mirifice ale iernii pentru a-l salva pe Mos Craciun.Nou: Cartea este disponibila si in limba maghiara.

Comanda cartea personalizata Salveaza-l pe Mos Craciun

vremea colindelor

Carti personalizate – In asteptarea lui Mos Craciun ( Vremea Colindelor ) – 50 45 Lei (Oferta limitata)

Pentru a vizualiza cartea in format PDF dati clik pe linkul urmator: Carti personalizate In asteptarea lui Mos Craciun (Vremea Colindelor) Pdf

Cantecul se raspandeste domol peste oameni si lucruri, iar in cer se aud zurgalaii, semn ca Mos Craciun se apropie.
Este Ajunul Crăciunului. Ioana aşteaptă cu nerăbdare să înceapă cea mai frumoasă noapte a anului, Noaptea lui Moş Crăciun. Gabi, Maria, Costel şi Aurelia se pregătesc să-l primească aşa cum se cuvine. Bradul este gata împodobit cu zeci de globuleţe care surâd timid sub voalul argintiu de beteală. Cozonacii împletiţi, cu nucă, stau aliniaţi ca soldaţii în bucătăria înmiresmată de vanilie şi scorţişoară, alături de laptele dulce şi micile prăjituri, numai bune să potolească foamea Moşului. Mmm… frumos mai miroase Crăciunul!
A venit vremea colindatului. Ioana, Marius, Ionel, Flavia si Viorel vor merge prin Bistrita, din casă în casă, ca în fiecare an, vestindu-le celor mici şi mari taina acelei nopţi: “O, ce veste minunată!”

Comanda cartea personalizata In asteptarea lui Mos Craciun ( Vremea Colindelor )

scrisoare de la mos craciun mic

Carti personalizate – Scrisoare de la Mos Craciun – 50 45 Lei (Oferta limitata)

Pentru a vizualiza aceasta carte in format PDF va rugam sa dati click pe urmatorul link (atentie fisierul e foarte mare, e recomandat sa aveti conexiune buna la internet): Carte personalizata Scrisoare de la Mos Craciun

Perioada in care copilul crede in Mos Craciun este magica! Nu rapiti acest crez si aceasta bucurie a copilului! Daruiti-i copilului o carte personalizata “Scrisoare de la Mos Craciun”, special creata pentru copilul dumneavoastra!
“Scrisoare de la Moș Crãciun” este cartea personalizatã cu o frumoasã temã de Crãciun, o carte în care copilul tãu va salva carțile dispãrute… și îl va ajuta pe Moșu’ sã trimitã tuturor copiilor un dar pe care îl vor prețui toatã viața.”

Camanda aici cartea personalizata Scrisoare de la Mos Craciun

Expediere cartilor personalizate pentru copii se poate face prin urmatoarele:

  • Posta Romana si vor ajunge la dumneavoastra dupa confirmarea comenzii, in maxim 6-7 zile lucratoare de la expediarea coletului. Taxele postale si de ambalare vor fi de 15 lei, daca comandati mai multe carti atunci taxele postale se vor calcula pe colet care va fi intre 15 Lei si 28 Lei, depinde de greutatea coletului.
  • Posta Romana Domiciliu si vor ajunge la dumneavoastra dupa confirmarea comenzii, in maxim 4-6 zile lucratoare de la expediarea coletului. Taxele postale si de ambalare vor fi de 22 lei, daca comandati mai multe carti atunci taxele postale se vor calcula pe colet care va fi intre 22 Lei si 35 Lei, depinde de greutatea coletului.
  • Expedierea cartilor personalizate pentru copii se mai poate face si in sistem Prioripost prin Posta Romana si vor ajunge la dumneavoastra dupa confirmarea comenzii in 3-4 zile de la expedierea coletului. Taxele pentru prioripost sunt de 23 lei pentru o carte personalizata, daca ati comandat mai multe o sa fie putin mai scumpe taxele depinzand de greutatea coletului.
  • Sameday Courier si vor ajunge la dumneavoastra dupa confirmarea comenzii, in 3-4 zile lucratoare de la expediarea coletului. Taxele de livrare pentru curier sunt 25 lei.
  • DPD Curier si vor ajunge la dumneavoastra dupa confirmarea comenzii, in 2-3 zile lucratoare de la expediarea coletului. Taxele de livrare pentru curier sunt 20 lei.

O carte personalizata are cu aproximatie de la 36 pana la 40 de pagini, depinde de modelul cartii, imaginile cartilor personalizate sunt realizate pe foi lucioase iar coperta este din carton tare. Pozele cu copilul pe care le trimiteti dumneavoastra sunt scoase pe foi foto si se pot pune la inceputul, la sfarsitul sau si la inceputul si la sfarsitul carti personalizate, depinde de preferintele fiecaruia. Pretul unei poze cu copilul este de 2,00 Lei (poza pe foaie foto) sau 1,00 lei (poza pe foaie normala). Pentru cartile personalizate care au mai multe de o poza cu copilul preturile vor fi umatoarele (preturi promotionale, pretul normal este cu 10 lei mai mult pt fiecare carte):
OFERTA LIMITATA PRETUL UNEI CARTI FARA POZA CU COPILUL ESTE DE 45 40 LEI, OFERTA VALABILA PANA LA 1 IUNIE 2021
– o carte cu 1 poza cu copilul – 47,00 Lei (poza foaie foto lucioasa)
– o carte cu 2 poze cu copilul – 48,00 Lei (poza foaie foto lucioasa)
– o carte cu 3 poze cu copilul – 49,50 Lei (poza foaie foto lucioasa)
– o carte cu 4 poze cu copilul – 51,00 Lei (poza foaie foto lucioasa)

Comments are closed.