Carte personalizata CL

Avem 2 variante de carti personalizate cu pozele si textele dorite de client. Prima este cu coperta simpla iar a doua cu coperta cartonata.

  1. Carte personalizata CL – personalizarea se face cu pozele si textele trimise de client. Coperta carti este realizata din foaie foto (nu este cartonata) iar paginile cartii cu textele si imaginile trimise se vor tipari pe foi cartonate. Legarea se face prin capsare.

Carte personalizata CL va avea un numar de maxim 24 pagini. Pentru fiecare pagina in plus ce depaseste numarul de 24 pagini pretul este de 2,50 lei pe pagina. Paginile se calculeaza ca multiplu de 4 (28,32,36, etc. pagini)

Dimensiunea carti A5 (aproximativ jumatate coala A4, cartea inchisa)

Comanda cartea personalizata CL

2. Carte personalizata CL 2F – personalizarea se face cu pozele si textele trimise de client.
Coperta carti este cartonata si lucioasa iar paginile cartii cu textele si imaginile trimise se vor tipari pe foi foto lucioase. Legarea se face prin capsare.

Carte personalizata CL 2F va avea un numar de maxim 28 pagini.Pentru fiecare pagina in plus ce depaseste numarul de 28 pagini pretul este de 2,50 lei pe pagina. Paginile se calculeaza ca multiplu de 4 (32,36,40 etc. pagini)

Dimensiunea carti A5 (aproximativ jumatate coala A4, cartea inchisa)

Comanda cartea personalizata CL 2F

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *