Scrisoare de la Mos Craciun

Scrisoare de la Mos Craciun

Carti personalizate – Scrisoare de la Mos Craciun – 30 Lei

Perioada in care copilul crede in Mos Craciun este magica! Nu rapiti acest crez si aceasta bucurie a copilului! Daruiti-i o carte personalizata “Scrisoare de la Mos Craciun”, special creata pentru copilul dumneavoastra!
“Scrisoare de la Moș Crãciun” este cartea personalizatã cu o frumoasã temã de Crãciun, o carte în care copilul tãu va salva carțile dispãrute… și îl va ajuta pe Moșu’ sã trimitã tuturor copiilor un dar pe care îl vor prețui toatã viața.”
Imaginati-va dragi parinti, cum se va simti copilul dumneavoastra cand va primi cadou o carte personalizata trimisa tocmai de la Polul Nord si scrisa special pentru el si mai ales ce mimica va avea atunci cand va citi acea carte personalizata si va vedea cat de multe stie Mos Craciun despre el. Cu siguranta nu veti uita niciodata acel moment! Si cat de important se va simti! Cat de mandru va fi! Cat de nerabdator va astepta sarbatorile de iarna, dar mai ales dimineata de 25 decembrie cand se va trezi si se va duce direct la pomul de Craciun pentru a vedea ce cadouri i-a adus Mosul! Impartiti aceste sentimente impreuna cu copilul dumneavoastra, pentru a avea parte de adevarate sarbatori de iarna!

Daca doriti sa vedeti cartea in format PDF va rugam sa dati click pe urmatorul link (atentie fisierul e foarte mare, e recomandat sa aveti conexiune buna la internet): Carte personalizata Scrisoare de la Mosc Craciun
Pentru comenzi mai mari de 10 carti se acorda reducere de 10% la cartile personalizate. Pentru informatii puteti suna la numarul de telefon 0741694287 sau sa trimiteti un mesaj de la pagina Contact
Mai multe detalii gasiti la sfarsitul paginii.

Date necesare pentru Scrisoare de la Mos Craciun:

Nume de familie copil:

Prenume copil (numele care doriti sa apara in carte):

Localitate copil:

Varsta copil:

Nume prieteni:

Numele celor din familie (parinti, fratii, surori, bunici, etc. ):

Dedicatie:

De la cine e dedicatia:

Data cadoului:

Nume educatoare/invatatoare:

Nume gradinita/scoala:

Poze pentru carte - 2,00 lei(poza pe foaie foto) sau 1,00 Lei (poza pe foaie normala). Pentru cartile care au mai mult de o poza pretul este de 1,50 lei pt o foaie foto:

Alegeti tipul de foaie pe care doriti poza, daca nu se alege se va printa poza pe foaie foto.


Daca va apare mesajul ca fisierele sunt pre mari atunci va rugam sa faceti comanda de carte personalizat fara poze, iar pozele va rugam sa le trimiteti pe adresa de email: popradu2002@yahoo.fr
Fisiere permise: jpg, png, gif, jpegDatele de livrare (va rugam sa completati toate datele pentru a putea expedia coletele fara probleme):

Numele si prenume:

Adresa de email:(obligatoriu caci fara adresa de email nu se trimite comanda)

Adresa completa:
Strada: Numarul: Bloc: Scara: Etaj: Apartament:

Oras:

Judet:

Sector:

Cod Postal:

Telefon:

Livrare (prin Posta Romana, normal - 7 zile lucratoare sau Prioripost 2-3 zile lucratoare de la expediarea coletului): Normal 11 leiPrioripost 18 lei

scrisoare mos 1scrisoare mos 2scrisoare mos 3scrisoare mos 4

 

 

 

 

 

O carte personalizata are cu aproximatie de la 36 pana la 40 de pagini, depinde de modelul cartii, imaginile cartilor personalizate sunt realizate pe foi lucioase iar coperta este din carton tare. Pozele cu copilul pe care le trimiteti dumneavoastra sunt scoase pe foi foto lucioase sau pe foi normale si se pot pune la inceputul, la sfarsitul sau si la inceputul si la sfarsitul carti personalizate, depinde de preferintele fiecaruia.
Pretul unei carti personalizate este de 30 Lei, pretul unei poze este de 2 Lei (pe foaie foto) sau 1 Leu (pe foaie normala).
Pentru cartile personalizate care au mai multe de o poza cu copilul preturile vor fi umatoarele:
– o carte cu 2 poze cu copilul – 33,00 Lei (poza foaie foto lucioasa)
– o carte cu 3 poze cu copilul – 34,50 Lei (poza foaie foto lucioasa)
– o carte cu 4 poze cu copilul – 36,00 Lei (poza foaie foto lucioasa)
Taxele postale si de ambalare sunt 11 Lei pentru o carte sau de 6 Lei daca doriti sa platiti prin banca (veti primi pe e-mail o factura pe baza careia veti face plata la banca. Cartile se vor livra dupa ce avem confirmarea platii de la banca), daca comandati mai multe carti atunci taxele postale se vor calcula pe colet care va fi intre 11 Lei si 20 Lei, depinde de greutatea coletului.

Pentru comenzi mai mari de 10 carti se acorda reducere de 10% la cartile personalizate. Pentru informatii puteti suna la numarul de telefon 0741694287 sau sa trimiteti un mesaj de la pagina Contact

Comments are closed.