Salveaza-l pe Mos Craciun

salveaza pe mos craciun

Carti personalizate – Salveaza-l pe Mos Craciun – 30 Lei

Cartea Salveaza-l pe Mos Craciun este o poveste magică despre sosirea Crăciunului.In cartea “Salveaza-l pe Mos Craciun!” copilul al carei erou principal este, are parte de o aventura in urma careia realizeaza ca de fapt importante nu sunt numai darurile pe care le primeste in noaptea de Ajun ci dragostea, familia si prietenii. Împreună cu prietenii săi, călătoresc prin locuri magice şi nemaiîntâlnite, în căutarea lui Moş Crăciun şi la sfârşitul aventurii, copiii înţeleg care este cu adevărat spiritul Crăciunului – “năzuinţa de a visa, credinţa că vei reuşi, dar mai ales, dragostea celor care te înconjoară, sunt cele mai importante daruri”
La Polul Nord pregătirile sunt în toi când deodată o veste neplăcută aduce multă zarvă în casa lui Mos Craciun. Nemulţumirea Spiriduşului Verde îl răpeşte pe Mos Craciun şi îl duce la Polul Sud. Mos Craciun trebuie salvat! Copilul devine eroul principal care prin credinţa în magia Sărbătorii şi prin curaj se va alătura personajelor mirifice ale iernii pentru a-l salva pe Mos Craciun.

Pentru a vizualiza cartea in format PDF dati click pe linkul urmator: Carti personalizate Salveaza-l pe Mos Craciun Pdf
Pentru comenzi mai mari de 10 carti se acorda reducere de 10% la cartile personalizate. Pentru informatii puteti suna la numarul de telefon 0741694287 sau sa trimiteti un mesaj de la pagina Contact
Mai multe detali gasiti la sfarsitul paginii.

Date necesare pentru carte:

Nume intreg copil: (apare pe pagina cu dedicatie)

Dedicatie:

De la cine e dedicatia:

Data cadoului:

Prenume copil (numele care doriti sa apara in carte):

Varsta copilului:

Invatatoare / Educatoare:

Nume prieteni:

Numele parintilor (numele mic ):

Numele rudelor:

Unitatea de invatamant:

Numele scolii sau a gradinitei:

Localitate copil:

Poze pentru carte - 2,00 lei(poza pe foaie foto) sau 1,00 Lei (poza pe foaie normala). Pentru cartile care au mai mult de o poza pretul este de 1,50 lei pt o foaie foto:

Alegeti tipul de foaie pe care doriti poza, daca nu se alege se va printa poza pe foaie foto.


Daca va apare mesajul ca fisierele sunt pre mari atunci va rugam sa faceti comanda de carte personalizat fara poze, iar pozele va rugam sa le trimiteti pe adresa de email: popradu2002@yahoo.fr
Fisiere permise: jpg, png, gif, jpeg
Datele de livrare (va rugam sa completati toate datele pentru a putea expedia coletele fara probleme):

Numele si prenume:

Adresa de email:(obligatoriu caci fara adresa de email nu se trimite comanda)

Adresa completa:
Strada: Numarul: Bloc: Scara: Etaj: Apartament:

Oras:

Judet:

Sector:

Cod Postal:

Telefon:

Livrare (prin Posta Romana, normal - 7 zile lucratoare sau Prioripost 2-3 zile lucratoare de la expediarea coletului): Normal 11 leiPrioripost 18 lei

O carte personalizata are cu aproximatie de la 36 pana la 40 de pagini, depinde de modelul cartii, imaginile cartilor personalizate sunt realizate pe foi lucioase iar coperta este din carton tare. Pozele cu copilul pe care le trimiteti dumneavoastra sunt scoase pe foi foto lucioase sau pe foi normale si se pot pune la inceputul, la sfarsitul sau si la inceputul si la sfarsitul carti personalizate, depinde de preferintele fiecaruia.
Pretul unei carti personalizate este de 30 Lei, pretul unei poze este de 2 Lei (pe foaie foto) sau 1 Leu (pe foaie normala).
Pentru cartile personalizate care au mai multe de o poza cu copilul preturile vor fi umatoarele:
– o carte cu 2 poze cu copilul – 33,00 Lei (poza foaie foto lucioasa)
– o carte cu 3 poze cu copilul – 34,50 Lei (poza foaie foto lucioasa)
– o carte cu 4 poze cu copilul – 36,00 Lei (poza foaie foto lucioasa)
Taxele postale si de ambalare sunt 11 Lei pentru o carte sau de 6 Lei daca doriti sa platiti prin banca (veti primi pe e-mail o factura pe baza careia veti face plata la banca. Cartile se vor livra dupa ce avem confirmarea platii de la banca), daca comandati mai multe carti atunci taxele postale se vor calcula pe colet care va fi intre 11 Lei si 20 Lei, depinde de greutatea coletului.

Pentru comenzi mai mari de 10 carti se acorda reducere de 10% la cartile personalizate. Pentru informatii puteti suna la numarul de telefon 0741694287 sau sa trimiteti un mesaj de la pagina Contact

Comments are closed.