Aventura la circ

la_circ

Carti personalizate – Aventura la circ – 45 35 Lei (Oferta limitata)

Cartea personalizata Aventura la Circ este de fapt o invitaţie specială la circ din partea clovnului Bobo care va transforma o zi posomorâtă a copilului dumneavoastră într-o zi plină de magie şi surprize.
Copilul dvs. este personajul principal intr-o palpitanta aventura sub cupola circului. Clovnul Bobo ii face o mare surpriza, lasandu-l sa conduca parada finala ! Copiii si parintii au fost foarte entuziasmati de noua carte.

Pentru a vizualiza cartea in format PDF dati clik pe linkul urmator: Carti personalizate Aventura la circ Pdf
Pentru comenzi intre 5-10 carti se acorda reducere de 10%; 11-30 carti se acorda reducere 15%; iar la comenzile de peste 30 carti se acorda reducere 20% la cartile personalizate. Pentru informatii puteti suna la numarul de telefon 0741694287 sau sa trimiteti un mesaj de la pagina Contact
Mai multe detalii gasiti la sfarsitul paginii.

Date necesare pentru carte:

Nume intreg copil: (apare pe pagina cu dedicatie)

Dedicatie:

De la cine e dedicatia:

Data cadoului (apare pe pagina cu dedicatie):

Prenume copil (numele care doriti sa apara in carte):

Localitate copil:

Nume prieteni:

Poze pentru carte - 2,00 lei(poza pe foaie foto) sau 1,00 Lei (poza pe foaie normala). Pentru cartile care au mai mult de o poza pretul este de 1,50 lei pt o foaie foto:

Alegeti tipul de foaie pe care doriti poza, daca nu se alege se va printa poza pe foaie foto.


Daca va apare mesajul ca fisierele sunt pre mari atunci va rugam sa faceti comanda de carte personalizat fara poze, iar pozele va rugam sa le trimiteti pe adresa de email: popradu2002@yahoo.fr
Fisiere permise: jpg, png, gif, jpegDatele de livrare (va rugam sa completati toate datele pentru a putea expedia coletele fara probleme):

Numele si prenume:

Adresa de email: (obligatoriu caci fara adresa de email nu se trimite comanda)

Adresa completa:
Strada: Numarul: Bloc: Scara: Etaj: Apartament:

Oras:

Judet:

Sector:

Cod Postal:

Telefon:

Livrare (prin Posta Romana, normal - 7 zile lucratoare, Prioripost 3-4 zile lucratoare, Curier Sameday 3-4 zile lucratoare sau Fan Curier 1-3 zile lucratoare de la expedierea comenzii): Normal 11 leiPrioripost 18 leiCurier Sameday 21 leiFan Curier 25 lei

Apasati butonul "Trimiteti Datele" pentru a trimite comanda.

O carte personalizata are cu aproximatie de la 36 pana la 40 de pagini, depinde de modelul cartii, imaginile cartilor personalizate sunt realizate pe foi lucioase iar coperta este din carton tare. Pozele cu copilul pe care le trimiteti dumneavoastra sunt scoase pe foi foto lucioase sau pe foi normale si se pot pune la inceputul, la sfarsitul sau si la inceputul si la sfarsitul carti personalizate, depinde de preferintele fiecaruia.
Pretul unei carti personalizate este de 35 Lei, pretul unei poze este de 2 Lei (pe foaie foto) sau 1 Leu (pe foaie normala).
Pentru cartile personalizate care au mai multe de o poza cu copilul preturile vor fi umatoarele:
– o carte cu 2 poze cu copilul – 38,00 Lei (poza foaie foto lucioasa)
– o carte cu 3 poze cu copilul – 39,50 Lei (poza foaie foto lucioasa)
– o carte cu 4 poze cu copilul – 41,00 Lei (poza foaie foto lucioasa)

Pretul unei carti personalizate este de 35 Lei iar expedierea se poate face prin:

  • Posta normal la pretul de  11 Lei pentru o carte daca comandati mai multe carti atunci taxele postale se vor calcula pe colet care va fi intre 11 Lei si 22 Lei, depinde de greutatea coletului.
  • Posta Prioripost la pretul de 18 lei
  • Fan Curier la pretul de 25 lei (daca nu sunt km suplimentari)
  • Sameday Curier la pretul de 21 lei (daca nu sunt km suplimentari)


Pentru comenzi intre 5-10 carti se acorda reducere de 10%; 11-30 carti se acorda reducere 15%; iar la comenzile de peste 30 carti se acorda reducere 20% la cartile personalizate. Pentru informatii puteti suna la numarul de telefon 0741694287 sau sa trimiteti un mesaj de la pagina Contact

Comments are closed.